Spreekbeurten

Steeds terug kerende spreekbeurten (ook op aanvraag)

  1.  ‘Je lichaam een taal’:  Door duidelijkheid te krijgen in de taal van je eigen lichaam leer je je eigen gids kennen en volgen. Je leert jezelf beter begrijpen zodat je weet wat je werkelijk nodig hebt. Je krijgt zicht op wat je kan doen in bepaalde situaties om het jezelf gemakkelijker te maken.
  2. ‘over mannen en vrouwen’: Deze spreekbeurt vertelt over de mannelijke en vrouwelijke energie die in ieder van ons, zowel man als vrouw, aanwezig is. Wat dat met ons doet en hoe deze verdeling invloed uitoefent in ons leven.
  3. ‘De weg die we lopen’: een spreekbeurt rond de mythologieën en sprookjes en de levensweg die wij, ieder van ons lopen. Ieder op zijn individuele manier, maar toch ook weer een beetje hetzelfde.
  4. ‘De sleutel tot spiritualiteit’: Wat spiritualiteit in feite betekent en hoe we d’er kunnen mee omgaan in het dagelijks leven.
  5. ‘de oorsprong van de graakoningen’: Het verhaal van het oude drakenhof, de Messiaanse drakentraditie of nog anders gezegd: de Graalstamboom. De oorspronkelijke geschiedenis van de mens, vertelt door geschriften die veel ouder zijn dan het originele oude testament. De queeste naar de erfenis van de Messiaanse draak… welwillende wezens met het vermogen om de wijsheid en de geheimen van het leven over te brengen, bewakers van Universele kennis en beschermers van de mens.
  6. De kabbala: in eenvoudige verstaanbare taal vertelt. Kabbala, geeft antwoord op grote levensvragen. Het is als een brandend licht dat de weg, die je tot nu toe gelopen hebt, zachtjes verschroeit en vervangt door een heel nieuw bewustzijn…Het is een grote hulp bij je zoektocht naar wijsheid, die je uiteindelijk leeft en bent…en het begint bij EENVOUD….maar…dat is juist zo Moeilijk
  7. ‘over draken en drakenrijders’: Een draak is geïndividualiseerde levenskracht die jou uitdaagt en je leraar is. Hij heeft besturing nodig vanuit bewust-zijn. Hij is wat hij is en doet wat hij doet…heel intuïtief met slechts één doel: het pad van waarheid volgen. Wanneer dit pad de rug wordt toegekeerd wordt hij woest en onhandelbaar, dan wordt hij zelfs een monster waardoor de berijder zich slecht voelt in zijn vel, zijn energie verliest, een ongeluk krijgt, …of zelfs sterft…De drakenrijder leert om vanuit zijn midden de draak te besturen vanuit bewust-zijn… in verbinding met het hart en zijn waarheid….wat een zeer bijzondere opdracht is.