We volgen het pad van de Taladoni

DE TALADONI: is de weg, de waarheid en het leven, gelopen door de moedige mens, altijd in evolutie en groei, geholpen door zijn eigen gids.

Het is de avonturentocht van de held die zich moedig opricht om te doen wat gedaan moet worden om zichzelf vooruit te helpen op het pad van het leven.

De Taladoni is geen leer, maar een wijze van ‘ZIJN ‘en ‘HANDELEN.
Een levenswijze, groeiend in wijsheid en Liefde, vanuit de eenvoud van het onbeschreven blad. Ze volgt geen specifieke rituelen, geloofsovertuigingen noch filosofische systemen en is on-af. Ze draagt een enorme magische kracht in zich, voor hen die vanuit hun geweten leven, puur en eerlijk hun stappen zetten en de volle verantwoordelijkheid van hun leven dragen.

De Taladoni is aldus een groots avontuur dat elke mens kan leven…door de leiding van zijn hogere zelf te volgen…

Ze beloopt drie verschillende groeifasen nl.: de Talata, de Talacanta en de Taladon of Taladona

De Talata: de golfslag van de zee
De Talata volgt de weg van de minste weerstand, legt een brug tussen het onbewuste en het bewuste en plaatst de pijn, zonder drama, in de helende kracht van het eigen hart. Ze helpt je om jezelf te bevrijden van het verleden en te ademen in het leven…nu.

De Talacanta: De muziek achter de dingen
Je begint te begrijpen wat het betekent om: ‘de verantwoordelijkheid van je leven’ te dragen en doet dit dan ook.
Je hoort de ‘muziek’ achter de dingen, achter gebeurtenissen en toestanden, achter gesprekken en alles wat je ‘raakt’…Je kijkt en hoort anders…je hoort wat je moet horen, ziet wat je moet zien, zegt wat je moet zeggen en doet wat je moet doen…Je wordt sterk.

Taladon / Taladona: ‘ik ben die is’
Vanuit een daad van schoonheid leer je over magie en word je zelf een ‘magiër’.
De Taladon / Taladona neemt altijd een nieuwe stap en blijft altijd eenvoudig.
Niemand kan dit leren of begrijpen zonder dat hij/zij er klaar voor is. Elke stap is belangrijk en geen enkele stap kan je overslaan.

“In het verlangen ligt het geheim dat de zoeker de kans geeft om de oplossing te vinden.”