Over Mieke-Maria

Mieke-Maria Byttebier, geboren in 1957
bedrijfsleider sinds 1986

Als spiritueel schoonheidsspecialiste begreep ze dat de huid de spiegel is van de innerlijke mens. In 1993 startte ze daarom, nieuwsgierig naar meer, een driejarige opleiding tot ortho-moleculaire voedingsdeskundige in Nederland, een zuivere wetenschappelijke opleiding. Hier ontdekte ze dat elk lichaam uniek is en daardoor biologisch verschillend van elk ander lichaam, naargelang zijn omgeving, gesteldheid en situatie. Het toedienen van vitaminen en mineralen is dus een zeer individuele zaak en ook erg afhankelijk van de psychische gesteldheid van de mens. Daarna vervolgde ze met een intensieve opleiding ‘zelfontplooiing door kunst’ bij Galina Ashley, en daarop volgend een opleiding energietherapeut bij Indra Torsten Preiss. In Australië ontmoete ze vervolgens Kipara die haar nog verder onderrichte in de wonderlijke wereld van de kleuren als hulpmiddel bij de zelfontplooiing. In haar praktijk startte ze daarna met individuele begeleidingen voor mensen die de zoektocht en avonturentocht naar het ware Zelf wensten aan te gaan.

Einde 1999 vervolmaakte ze haar ontwikkeling met een opleiding aromatherapie en een opleiding esogethiek (kleurenpunctuur) volgens Peter Mandel. En vanaf 2000 draagt haar praktijk de naam: ‘Inanna, huis van licht en schoonheid’ met de intentie zich nog meer te richten op persoonlijke groei en ontwikkeling van haar cliënteel. Behalve individuele begeleidingen worden er sinds 2002 ook workshops allerlei gegeven die allen leiden tot groei in schoonheid en het evenwichtig ‘berijden’ van de levenskracht.

Van 2007 tot 2009 verfijnde ze haar energetisch werk met de opleidingen tot Vortex®Energie healer, een reeks van opleidingen in Nederland en Engeland. In 2010/2011 haalde ze haar diploma tot Lu Jong teacher en deed ze met succes mee aan het ‘derde oog’ project georganiseerd door het VCK (Vlaams Centrum voor Kwaliteit). En voorlopig eindigt de reeks opleidingen met de opleiding tot professionele coach bij ‘Couching you’ onder leiding van Annick Noyens.

Behalve deze opleidingen was het leven zelf haar grootste leraar en gids.

Dit alles heeft haar gekneed en gevormd, maar haar eigen kleuren vanuit haar levenswaarden bleef zelf toedienen en…ook de vorm is levend. Ze heeft een eigen unieke opleiding uitgewerkt, ondersteund door de mythologieën, haar kennis en haar wijsheid, waarbij ze mensen vanuit haar hart en haar waarheid begeleidt in hun groei en ontwikkeling naar meer schoonheid, kwaliteit en stromende energie. Zelf houdt ze enorm van het avontuur dat ‘leven’ heet. Ze is een wakker en levendig iemand die nog steeds open staat voor nieuwe uitdagingen en ontdekkingen, die haar nieuwsgierigheid kunnen prikkelen om zo te evolueren naar een volgende stap… Alles wat ze leert en geleerd heeft en waar ze vanuit haar buikgevoel kan achter staan, deelt ze met haar cliënten, zodat ook zij er weer beter van worden en kunnen groeien in schoonheid…

Het leven is nu eenmaal groei en ontwikkeling… en het is mooi!